dilluns, 9 de juny de 2014

Mousse de maduixa i nata


Després de molt de temps sense aparèixer per aquí, vinc amb una recepta nova que he fet aquest cap de setmana! Es tracta d'uns postres fresquets ideal per aquest estiu, una mousse de maduixa i nata!

Ingredients:

  • 600 gr de maduixes
  • 220 gr de sucre
  • 25 gr de cola de peix(*)
  • 500 gr de Nata per muntar
(*) són fulles de gelatina alimentària. Es troben fàcilment als supermercats.

Un cop tinguem tots els ingredients, mans a l'obra!

1. Aixafem les maduixes amb el mini-primer fins que quedin totalment líquides.

2. Afegim el sucre i remenem suaument.  

3. Posem la cola de peix en aigua perquè s'estovi. Al cap d'uns minuts ho afegim a la barreja anterior i ho posem a foc molt lent perquè la gelatina es desfaci. Un cop s'hagi desfet i no quedin grumolls ho retirem del foc i deixem que es refredi.

4. Muntem la nata. 

5. Un cop tenim les dues barreges -un cop la primera ja no estigui calenta- les ajuntem i ho barregem molt suaument per tal que la nata no baixi. 

6. Aboquem la mousse a un motlle i a la nevera durant 24h. Un cop passades les 24h es pot posar al congelador perquè tingui una textura més gelada -i treure-la uns minuts abans de servir-. Això ja dependrà dels nostres gustos.

Bon profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada