divendres, 27 de desembre de 2013

Semifred de xocolata i ametlles


Després dels menjars familiars d'aquests dies, tornem a la càrrega amb uns postres nous i diferents. Avui us proposo un semifred de xocolata i ametlles, és una barreja entre un pastís i un gelat, amb una textura diferent als pastissos més tradicionals. Tot i això no deixa de ser unes postres fàcils de fer!

Ingredients:
  • 250ml de Nata líquida per muntar
  • 3 cullerades de sucre glaç
  • 80gr d'ametlles torrades (les podeu torrar vosaltres mateixos al forn)
  • 80gr de galetes ametllades (jo ho vaig fer amb "dinos" i també queda bé)
  • 80gr de xocolata
  • 1/2 got de llet
Un cop tinguem tots els ingredients...

1. Esmicolem les galetes, ratllem la xocolata i piquem les ametlles. Un cop fet, ho barregem tot en un bol i ho apartem.

2. Semi-muntem la nata (necessitarem molta paciència o millor una batedora elèctrica). Afegim seguidament el sucre glaç.

3. Un cop tinguem les dues barreges les ajuntem i remenem per tal que quedi una pasta homogènia. Seguidament, ho aboquem a un motlle.

4. Posem el motlle al congelador durant 5 hores (mínim) i llest.

A l'hora de servir, el retirem del congelador una estona abans (15 min aproximadament). Per servir-lo podem decorar-lo amb llàgrimes de xocolata com es veu a la foto, o bé podem desfer uns 150gr de xocolata al bany maria i tirar-la per sobre. D'aquesta manera trobarem un contrast de temperatures.

Bon profit i animeu-vos a provar-lo de fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada