dissabte, 5 d’octubre de 2013

Milfulls de xocolata

Bon dia a tots!

Avui, us presento la primera recepta, moooooolt fàcil de fer, i que un cop presentada queda d'allò més bé i està boníssima! Es tracta d'un milfulls de xocolata.

Els ingredients que necessitarem per fer aquesta recepta són ben senzills:

  • Nutella
  • Sucre
  • 2 bases de pasta de full (us recomano la de Casa Tarradelles, ja que és rectangular i la presentació queda millor i és més fàcil de repartir després).
Un cop tinguem tots els ingredients ens hi posem!

1. Primer de tot, posem el forn a pre-escalfar a 180ºC. 

2. Punxar les dues bases de pasta de full per tal que no pugi quan la posem al forn.

3. Seguidament, escampem abundantment amb una espàtula la Nutella per sobre d'una de les bases.

4. Posem l'altra base sobre de tal manera que coincideixin.

5. Per tal d'ajuntar millor les dues masses, amb l'ajuda d'una forquilla fem uns petits pessics al voltant de la massa.

6. Tornem a punxar la part superior per evitar que s'infli (millor assegurar-nos!) i si volem amb un ganivet podem fer uns talls com els de la foto perquè quedi estèticament més bonic (ATENCIÓ! Si fem això hem de vigilar molt que no tallem les dues bases, només la superior!!!).

7. Abans de posar-ho al forn, tirem sucre abundantment per sobre. També podeu posar-hi  fruit secs.

8. Ho posem al forn aproximadament 20 min, fins que veiem que la part superior agafa un color torradet. 

Podeu veure que és una recepta MOLT i MOLT senzilla, així que no teniu CAP excusa per deixar de fer-la! Ja sabeu que si teniu qualsevol dubte, pregunteu, que aquesta no sigui l'excusa, i un cop fet, em podeu explicar que tal, que això sempre s’agraeix (:(:


Fins aviat!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada