diumenge, 27 d’octubre de 2013

Magdalenes



Bon dia a tots!!

Després d'un petit parèntesis ja torno a estar aquí! Avui una recepta  tradicional i molt perillosa a la vegada, ja que un cop les tens fetes no acostumen a durar gaire, perquè realment són un vici, i te les acabes sense donar-te'n compte!!

Per fer les magdalenes necessitem:

  • 180 gr sucre
  • 150 gr margarina
  • 375 gr farina
  • 250 gr llet
  • 2 ous
  • 15 gr cremor tàrtar (*)
  • 7 gr bicarbonat (*)
(*) A Vilanova els podeu trobar a Cal Vicentó 

Un cop tenim els ingredients, mans a la massa!

0. Escalfem el forn a 180 ºC

1. Barregem el sucre, la margarina, els ous i la llet.

2. En un altre bol, barregem la farina, el bicarbonat i el cremor tàrtar. 

3. Ajuntem les dues masses, i remenem fins formar una sola massa homogènia. 

4. Aboquem la massa en una mànega pastissera i omplim els petifurs (motlles de paper típics de les magdalenes) fins la meitat.

5. Posem una mica de sucre per sobre i ja estan llestes per anar al forn (uns 30 minuts, fins que veiem que han pujat i tenen color, com les de la foto).



BOOON PROFIIIIIT! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada