diumenge, 13 d’octubre de 2013

Full de magranes





Bona tarda!!

Tornem a rependre el blog amb una recepta de tardor que he fet aquest matí a casa amb la mama! Una recepta amb les magranes com a ingredient estrella. 

Ingredients:


  • Base de pasta de full quadrada (jo utilitzo la de casa Tarradelles)
  • Gelatina per pastissos (jo la compro al Lidl "Cobertura para tartas")
  • Crema catalana 

Un cop tinguem aquests ingredients, anem per feina!

1. Tallem la base de pasta de full segons la forma que vulguem. Podem fer racions individuals, una forma allargada com la de la foto o bé deixar la massa tal i com està.

2. Fem un plec al voltant de la massa per evitar que les magranes s´escapin.

3. Escampem una petita capa de crema catalana a la base de la massa.

4. Afegim per sobre la crema les magranes (hem de ser generosos).

5. Introduïm el pastís al forn durant 30min (aprox.) a 180ºC.

6. Finalment, un cop estigui fred, repartirem la cobertura de gelatina per sobre les magranes per tal que li doni un toc brillant.

Bon profiit!

pd. Us aviso que aquesta serà una de les poques receptes que trobareu aquí on la xocolata no estarà present! :P





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada