dilluns, 7 d’octubre de 2013

Brownies de xocolata i nous



Bona niiiiit!

En menys d'una setmana ja us penjo una nova recepta, però això és la il·lusió del principi... se perfectament que amb els dies el ritme anirà disminuint... jajaja!

Avui us porto la recepta dels brownies de xocolata i nous! Una recepta senzilla amb la qual poden sortir perfectament unes vint racions, tampoc molt grans, però és una recepta de les que atipa força!! Espero que us animeu a fer-la i que m'ensenyeu els resultats!!!

Ingredients:

  • 250 gr xocolata  per fondre (jo faig servir la Nestlé postres)
  • 250 gr sucre
  • 120 gr farina
  • 6 ous
  • 250 gr mantega
  • 150 gr nous
Un cop tinguem els ingredients a punt...

0. Abans de res, posem el forn a pre-escalfar a 200ºC

1. Primer de tot, barregem els ous i la sucre fins a blanquejar

2. Trenquem la xocolata i la mantega a trossets i la desfem al bany maria (sempre és millor que fer-ho al microones, ja que si ens passem de temps al microones la xocolata es crema...!)

3. Ajuntem les dues barreges i ho remenem ràpidament ja que al estar la xocolata calenta si ens esperem podrien fer-se els ous, i no ens interessa.

4. Afegim la farina i ho barregem fins formar una pasta homogènia.

5. Amb un morter o amb l'un, dos, tres (la picadora Moulinex de tota la vida) triturem les nous, al nostre gust depenent si ens agrada trobar-nos les nous més o menys en el brownie.

6. Afegir les nous trossejades.

7. Ho posem tot al motlle que hem triat, podem escollir un motlle gran i després fer nosaltres mateixos les racions, o bé els motlles individuals com aquest. Sigui quin sigui, us recomano els motlles de silicona ja que a l'hora de desemmotllar van molt millor. Ara bé, si no tenim un motlle de silicona més val que cobrim el motlle amb paper vegetal (o de cuina) per evitar que es pugui enganxar a l'hora de desemmotllar-ho.

8. Posem els brownies al forn durant 30min aproximadament. Sabrem que estan a punt quan els punxem amb un pal de fusta (o un ""palillo") i surti net, però un pèl humit, 

9. Traiem els brownies del forn i els deixem refredar.

10. Un cop fred, si hem optat per un motlle gran, us recomano només tallar les racions que ens menjarem en aquell moment, ja que si tallem tot de cop serà més fàcil que s'assequi.

i ja està a puuunt per disfrutar-lo....!



Un petó i fins aviat!! (:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada